ייעוץ עסקי למסעדות ועוד על ליווי עסקי

כאשר אני מגובה בוותק של כעשרים שנים בשדרה הניהולית הבכירה של ענף המזון והמסעדות, החלטתי ולהעניק מהידע והניסיון שלי בענף, תוך ניהול hands on של הליך ליווי עסקי וכלכלי מדוד, מדוקדק ומבוקר אשר מטרתו להביא לשיפור רווחיות העסק.

מסעדנים, מרגישים שצריכים ליווי עסקי לעסק שלכם? שווה שניפגש לקפה.

בין אם אתם בעלים של עסק בתחום המזון והמסעדות, ובין אם אתם שפים או קונדיטורים עם כיוון יזמי שמעוניינים בהתרחבות עסקית, אני מאמינה שיש לי דרך לסייע לכם להגביר את רווחיות העסק שלכם ובעיקר, לעשות את מה שאתם עושים, רק 'קצת' יותר נכון ומדויק. אבל לפני שאשתף אתכם כיצד אני יכולה לסייע לצמיחתו של העסק שלכם, חשוב לי לספר לכם קצת מי אני ומהיכן אני מגיעה.

ליווי עסקי וייעוץ עסקי זה מה שאני עושה כבר תקופה. אני מלווים עסקים תוך ניהול התהליך Hands On ומסייעת להם לצמוח ולהתפתח וזה מתאפשר בין היתר עקב ניסיון-שטח מוכח שישלי בניהול של כמה וכמה מהגופים הגדולים בענף המסעדנות בישראל;

כרמית קרביץ – מגיעה עם ידע וניסיון של למעלה מ-20 שנים בענף המזון, בתפקידי ניהול בכירים וביניהם:

  • מנכ"לית רשת המסעדות 'ג'ירף'
  • מנכ"לית חברת 'משקר' (מקבוצת קוקה-קולה)
  • מנכ"לית רשת המסעדות 'אגאדיר'
  • מנהלת בכירה בקבוצת 'מי עדן'
  • ועוד

לכרמית קרביץ תואר ראשון בכלכלה וניהול ותואר שני במנהל עסקים בתכנית Executive MBA של אוניברסיטת תל אביב

"אני מאמינה שניסיון אמיתי בניהול hands-on של עסקים כזה שמגיע מניהול הלכה למעשה – לצד הכשרה אקדמית רלוונטית, מהווים חלק חשוב מה-DNA של הגוף לליווי עסקי. אנימרגישה שהניסיון העשיר וההישגים שלי בפועל, הפכו לכלי חשוב מאד עבור עסקים אחרים שרוצים לצמוח כלכלית – ובפרט בתחום המסעדות והמזון".

אז איך נראה ליווי עסקי וייעוץ עסקי למסעדות מבחינתנו?

(כך תבינו יותר על התהליך)

בתוך כל השיח הזה על ייעוץ עסקי למסעדות ולעסקים אחרים, צריך לציין שמשך הזמן של תהליך הליווי העסקי שאני יודעת לספק משתנה בין עסק לעסק והוא אף תלוי במספר פקטורים.

  1. המטרה הראשונית שבעל או בעלת העסק הציבו לעצמם
  2. המטרות כפי שנגדירן יחד עם הבעלים אחרי מיפוי ראשוני
  3. נושאים שונים שעולים תוך כדי תנועה
  4. עדכון המטרות בתנועה
  5. התקציב של העסק

מסעדנים, מרגישים שצריכים ליווי עסקי לעסק שלכם? שווה שניפגש לקפה.

ליווי עסקי עם ניסיון שטח – הכירו את שלבי העבודה

כשלב בונה של תהליך ליווי עסקי וייעוץ עסקי למסעדות, נהיה מחויבים לפרק את התהליך לשלבי עבודה מדוקדקים, וזאת על מנת להיות מסוגלים לנטר תקלות, ל"פרק מוקשים" ולהתמודד עם אתגרים שעומדים בפני העסק , תוך היכולת ליצור תת-הליך של בקרה בכל הקשור לרווחיות העסק ולהתמודדות שלו עם מצבי שוק משתנים.

אנו מסתכלים על הדברים מלמעלה ובונים תהליך עבודה מסודר מול בעלי מסעדות ועסקים בתחום האוכל (אבל לא רק) כמפורט להלן:

  • הגדרת תהליכי עבודה מסודרים מול בעלי העסק
  • הגדרת מטרות, יעדים ומדדים
  • יצירת שגרות-ניהול
  • טיפול בתמחור המוצרים והשירותים
  • בניית פורמט ותהליך ניהול תקציב ובקרה
  • הטמעת פתרונות טכנולוגיים לניהול ובקרה
  • הכנת הארגון לעבודה עצמאית

וכמובן שקיימים עוד תתי-שלבים אשר משתנים בין תהליכי ליווי עסקי שונים. לשם ההגינות, אנו מודים כי אופי התהליך, משך הזמן והצלחתו, תלויים בסוג העסק שלכם ובמידת המחויבות שלכם ושל הצוות לתהליך.

לאחר בדיקה קצרה, נוכל לדעת את מידת התאמתכם לתהליך הליווי שלנו, ולשקף לכם בצורה יותר פרטנית כיצד ניתן באופן תבניתי ומדוד להגדיל את רווחיות העסק.

הסיפור שלנו כיועצים למסעדנים ולעסקים בתחום המזון

העבודה שלנו, לצד ניסיון-השטח המובהק, הביאו אותנו למסקנה שחשוב לסייע לעסקים בינוניים וגדולים להצמיח ולשפר את הביצועים של העסק שלהם.

אם אתם עדיין כאן והתחברתם לדברים, צרו קשר באמצעות כפתור הוואטסאפ לייעוץ טלפוני ראשוני , ויחד נחליט כיצד להמשיך.

כתבות אחרונות
נושאים קשורים
מנהלים של עסקים קטנים
מנכ"ל
ייעוץ עסקי למסעדות
ייעוץ עסקי לבתי קפה
ייעוץ ארגוני
יצירת תוכניות עסקיות למסעדות
צרו קשר
תוכן עניינים

ניווט באתר